nijntje de musical (reprise)

nijntje de musical (reprise)

Naar de verhalen van Dick Bruna(vanaf 2 jaar)

Terug naar UITagenda

Een onvergetelijke middag met nijntje. Het vrolijke konijntje komt weer naar PLT.

nijntje, de musical is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is natuurlijk ook nijntje! Een feest voor peuters én ouders. Dus, neem je Nijntje-knuffel mee en zing en dans mee met het wereldberoemde konijntje en haar vriendjes.

Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef voor nijntje de musical een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. Hierin viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes. Ook komen de bekendste nijntje-nummers voorbij zoals konijnen 3, nijn is jarig en nijntje, een lief klein konijntje. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. De frisse regie en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag.

Kom kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt!

In de pers
"Stichting SIP brengt met Nijntje de musical een kleurrijke, moderne en vermakelijke versie van de prentenboeken van Dick Bruna op de planken. Met nieuwe verhalen van de hand van woordkunstenaar Ivo de Wijs en bekende, vrolijke Nijntje-liedjes die goed gezongen zijn. Tussen de liedjes door is er precies genoeg tekst om de peuters en kleuters het hele uur geboeid te houden én ook nog spelenderwijs wat wijze lessen mee te geven." - Scènes

"alle kinderen in de zaal, of ze nu twee of zes jaar oud zijn, blijven een klein uur lang ademloos kijken naar de geschetste tafereeltjes." - Theaterkrant

"Nijntje de Musical is energiek en aanstekelijk" - Musicalweb

'Dat theater leuk is, kun je niet vroeg genoeg ontdekken, en Nijntje de musical is dan ook een prima instapvoorstelling" - Musicalworld

Verplaatsing - Deze voorstelling is verplaatst van Theater Kerkrade naar Theater Heerlen i.v.m. de afmetingen van het decor. Kaartkopers hebben een e-mail van ons ontvangen over deze verplaatsing en de afwikkeling van de tickets.