Pieter Verelst

Pieter Verelst

Ten Aarzel

Terug naar UITagenda

“Briljant absurdisme.”

Zo beschrijft de Vlaamse krant De Standaard de stijl van cabaretier Pieter Verelst en noemt hem vervolgens de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd.

Na Mijn broer & ik en Amai zien we de Vlaming op onze Donderdag Cabaretdag met Ten Aarzel. Ook in deze voorstelling viert het absurdisme hoogtij! Of zoals Pieter Verelst het zelf zegt: “De meeste dromen worden niet zo vaak werkelijkheid. Maar dan heb je hem nog niet zien schuimbekken. In dat schuim steek ik een glimmende bit en dan stijger ik op. Zonder stijgbeugels! En Bruno voelt meteen: Hey, dit is mijn baasje. Deze meester mag mij wel berijden.” Wat een droom!

In de pers
“Briljant Absurdisme.” - De Standaard
“Dit was meesterlijk.” - Theaterparadijs
“Verelst trekt alle komische en muzikale registers open.” - Het Nieuwsblad
“Elke seconde spannend.” - Theaterparadijs