Dylan Haegens

Dylan Haegens

Q&A Show

Terug naar UITagenda

Licht, camera, actie!

Team Dylan Haegens verruilt de filmset voor een gezellige Q&A waarin bekende facetten van het YouTube-format voorbijkomen. Denk hierbij aan gekke live challenges met het publiek,leuke weetjes over het team en een Q&A met een gigantische tosti.

Over Dylan Haegens
Dylan Haegens is YouTuber, acteur en ondernemer uit het Limburgse Venray. Het is inmiddels al meer dan 10 jaar geleden dat hij zijn eerste YouTube video plaatste. Dylan was altijd al bezig met het entertainen van van mensen. Na het krijgen van de camera van zijn opa, ging Dylan video's maken op YouTube onder de naam ‘Dutchvlogs’. Dit deed hij volledig anoniem, gezien het feit dat er in Nederland nog niet echt iemand aan YouTube deed. Hij droeg een grote zonnebril en vest met capuchon, zodat niemand hem zou herkennen. Dit mysterieuze karakter sprak de kijkers blijkbaar enorm aan en binnen een paar jaar kon hij zijn werk maken van YouTube.

Van YouTube tot TV
Inmiddels is zijn YouTube kanaal uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandstalige kanalen met meerdere succesvolle series, zoals de ‘Top 10’, ‘Cliffhanger’ en ‘Nailed It’. In 2012 hebben Dylan en Marit het bedrijf Haegens Media opgericht. Waar het opnemen van de video’s ooit op zijn zolderkamer is begonnen, is dit proces inmiddels uitgegroeid tot een heel team met een groot kantoor.

In 2018 is ‘De Film van Dylan Haegens’ uitgekomen, die al snel werd bekroond als ‘Gouden Film’. In 2021 is de online serie ‘Wacht FF’ in samenwerking met de KRO-NCRV geproduceerd, waar Dylan de regie op zich nam en een klein rolletje speelde.