Barts HOHO Kerstshow met Grupo Go

Barts HOHO Kerstshow met Grupo Go

HOHOHO..Vrolijke kerst! Maak er iets van!

Terug naar UITagenda

Barts HOHO Kerstshow met Grupo Go. Samen zingen , samen luisteren, samen Kerst vieren.
Na een kerstshow op tv, waarin Bart helemaal ‘alleen’ kerst moest vieren in een ondergesneeuwde herberg, mag het weer: SAMEN! Beleef het heerlijke Ho! Ho! Ho! kerstgevoel met de beroepsbourgondiër en zijn swingende band. Met plezier trakteren zij u op een menu van smakelijke luisterliedjes, ontroerende verhalen en kerstklassiekers, die u wel mee moét zingen.

Muzikaal ‘knoevele’
Speciaal voor u gooit Bart deze kerst wat extra hout in het vuur van de open haard. De gastheer en z’n band zullen u muzikaal ‘knoevele’; u zult zich zelden zo welkom gevoeld hebben. De tafel is gedekt. Dus schuif aan, zing mee en proef Barts liefde voor deze wonderlijke winterperiode. Met garantie keert u na deze avond huiswaarts met uw hoofd vol melodieën en voornemens om de kerstbowl voor uw naasten extra lekker te maken.

Grupo Go
Grupo Go bestaat naast Bart Storcken uit Rick Maassen, Roel van Wijk, Tim Paters, Tim Daemen, Dave Vreuls, Daniel Vanderhoydonks en Jos Heutmekers.