Guido Weijers

Guido Weijers

Oudejaarsconference 2022

Terug naar UITagenda

Live is altijd leuker dan op tv.

Voor het eerst in de geschiedenis is er iemand die meer dan tien keer De Oudejaarsconference op nationale tv mag doen. Cabaretier Guido Weijers breekt daarmee een record! En dat doet hij met plezier: in vreemde tijden moet de hofnar nou eenmaal stevig van zich laten horen. Live in een volle theaterzaal is dat altijd leuker dan op tv.

Voor de elfde keer vat de cabaretier met de meest vooruitziende blik, de tijdsgeest pijnlijk grappig samen. Met zijn vlijmscherpe tong en intelligente humor fileert Weijers 2022 in zijn oudejaarsconference tot op het bot. Creatieve hersenspinsels zorgen voor een avond vol slimme doordenkers en hilarische terugblikken.

Wat er ook gebeurt, humor is het medicijn. Dus lachen zullen we!