Kamerata Zuid & Marcel van Veenendaal

Kamerata Zuid & Marcel van Veenendaal

Grijs Gedraaid

Terug naar UITagenda

Kamerata Zuid presenteert een programma dat jong én oud verbindt door middel van muziek, beweging en creatie.

Dit concert is de perfecte gelegenheid om je (groot)ouders, buurman of tante te trakteren op een unieke ervaring samen met jou. Of andersom natuurlijk. Vooral omdat Kamerata niemand minder dan Marcel Veenendaal, voorman van de Nederlandse topband Di-Rect, meeneemt.

De voorstelling opent met muziek van Di-Rect gespeeld door Kamerata Zuid. Eigen nummers worden afgewisseld met klassieke stukken en oudhollandse liedjes. Meezingen mag!

Daarna kom je vanuit je luie theaterstoel in beweging met danser/choreograaf Andrew Greenwood. Het slotstuk bestaat uit een verassende activiteit rond de vraag “welke muziek heb jij vroeger grijs gedraaid?” Samen vormen de drie delen een unieke voorstelling die je samen beleeft.