Rhythm of the Dance

Rhythm of the Dance

Christmas Show

Terug naar UITagenda

Een avond vol opzwepende dans en muziek.

De spectaculaire dansshow Rhythm of the Dance brengt een originele combinatie van moderne en traditionele Ierse dans voor het voetlicht! Het gezelschap bezoekt Heerlen tijdens de donkere dagen van het jaar met een sfeervolle kerstshow.

Rhythm of the Dance is een Ierse dansshow op traditionele en moderne muziek met prachtige kostuums en sfeervolle muziek. De dansers en danseressen, deels afkomstig uit de Riverdance-shows, worden in de Christmas Show vergezeld door live musici en vocalisten. Pre-corona trok de show meer dan 12 miljoen toeschouwers uit 51 verschillende landen. Na dit ongekend dynamische Ierse dansspektakel met getalenteerde musici, virtuoze vocalisten en onvermoeibare dansers verlaat u het theater gegarandeerd in kerstsfeer.