Inloopavond vrijwilligerswerk

Inloopavond vrijwilligerswerk

Join the Crew!

Terug naar UITagenda

De gezelligste muzikale crew van Zuid-Limburg zoekt versterking! Sinds april dit jaar hebben we beschikking over een fantastisch pand met twee te gekke zalen! Om hier de mooiste concertenavonden te realiseren zoeken we nieuwe vrijwilligers om onze hechte en diverse crew te komen versterken.

Als Nieuwe Nor bieden we uitdagend en afwisselend werk in een informele en gezellige maar toch professionele sfeer. Van artiesten ontvangen, tot het scannen van tickets, een biertje tappen voor bezoekers en het schoonhouden en onderhouden van het gebouw. 's Avonds in het weekend of overdag door de week. Er zijn vele gebieden en momenten waarop jij je steentje kunt bijdragen aan de almaar bloeiende popcultuur in Parkstad. Dat is niet alleen dankbaar werk, maar ook een uitgelezen kans om nieuwe mensen te leren kennen of jezelf in een bepaald vakgebied te ontwikkelen.

Heb je het over de Nieuwe Nor Crew, dan heb je het over een hecht team van medewerkers (vrijwilligers én betaalde krachten) die er stuk voor stuk trots op zijn dat ze bij een van de mooiste, leukste en meest ambitieuze poppodia van Nederland actief zijn. Iedere week geven we kleur aan het culturele aanbod in hartje Heerlen met een breed en verfrissend programma waarin ruimte is voor zo goed als alle muziekgenres en subculturen, voor íedereen!

Ben je enthousiast geworden? Mooi! Op zondagavond 11 december (19-21u) organiseren we een inloopavond specifiek over de vele mogelijkheden van vrijwilligerswerk bij Poppodium Nieuwe Nor. We geven op een informele manier informatie en er is meer dan genoeg gelegenheid om vragen te stellen en onze organisatie al een beetje te leren kennen. Ben je hierna nog steeds enthousiast? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en kunnen we alvast meeloopdagen inplannen. Kijk ook alvast eens naar deze en deze video, waarin een aantal van onze vrijwilligers aan het woord is.

Belangrijk: Deze avond richt zich specifiek op vrijwilligerswerk binnen onze crew en vindt plaats in ons café. We vragen je om aan te geven of je komt via het formulier in deze link. Ben je verhinderd maar heb je wel interesse? Vul het formulier dan ook in. We benaderen je dan voor een volgend inloopmoment.