Grote klokken zeggen Bim Bam

Grote klokken zeggen Bim Bam

Krulmuziek (vanaf 0 jaar)

Terug naar UITagenda

Een kerstconcert voor baby’s.

De kerstconcerten van Krulmuziek zijn een prachtig kerstcadeau voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Vorig seizoen kon ons allerjongste publiek al genieten van Twinkel, Twinkel. Ditmaal tovert het gezelschap een muzikale droomwereld in kerstsferen in Grote klokken zeggen bim-bam.

Krulmuziek neemt de kinderen mee in de wereld van de strijkmuziek van grote componisten. Om vervolgens te swingen, te zingen en samen muziek te maken met rinkelende belletjes. Waar het ene kind volledig wordt betoverd door de muziek, klapt en swingt een ander meteen mee. Verlegen kinderen krijgen de tijd om te wennen doordat het concert rustig start. Al snel verschijnt er een lach bij de eerste kiekeboemuziekjes.

Stilzitten is niet nodig!
De baby’s mogen vooraan met hun ouder/verzorger op een kleed zitten of liggen, zodat ze de voorstelling goed kunnen volgen. Alle andere kinderen en hun ouders/verzorgers nemen plaats in de zaal. Daar mogen ze rustig of voluit meespelen, luisteren en zingen. Wat zij maar willen!