Tim Akkerman & The Ivy League

Tim Akkerman & The Ivy League

Tim 20 Akkerman

Terug naar UITagenda

Een smaakvolle melting pot van muzikale diversiteit

Na twee decennia is het repertoire van Tim Akkerman zo breed omvattend en rijk aan ingrediënten, dat een theateravond met de muzikant een smaakvolle melting pot van muzikale diversiteit is. In Tim 20 Akkerman brengt hij met zijn band The Ivy League een ode aan de rockmuziek in alle mogelijke smaken.

Meer dan 20 jaar geleden stapte muzikant Tim Akkerman in een Haagse rockband, om jaren later via muzikale producties als Tommy (The Who) en The Buddy Holly Story zijn eigen pad te bewandelen. Ook verrast hij met club- en theatershows als ANNO, Tims Secret Sessions en een programma rond zijn eigen held, Bruce Springsteen. Ditmaal trakteert hij op heerlijk rauwe rock. Het resultaat van een twee decennia durende muzikale zwerftocht, met natuurlijk werk van zijn meest recente album Lions Don’t Cry.

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 11 november 2020 (daarna verplaatst naar 23 april 2021), maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling nogmaalst verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.