Tim Akkerman & The Ivy League

Tim Akkerman & The Ivy League

Terug naar UITagenda
Een smaakvolle melting pot van muzikale diversiteit

Na twee decennia is het repertoire van Tim Akkerman zo breed omvattend en rijk aan ingrediënten, dat een theateravond met de muzikant een smaakvolle melting pot van muzikale diversiteit is. Tim Akkerman brengt hij met zijn band The Ivy League een ode aan de rockmuziek in alle mogelijke smaken.


Meer dan 20 jaar geleden stapte muzikant Tim Akkerman in een Haagse rockband, om jaren later via muzikale producties als Tommy (The Who) en The Buddy Holly Story zijn eigen pad te bewandelen. Ook verrast hij met club- en theatershows als ANNO, Tims Secret Sessions en een programma rond zijn eigen held, Bruce Springsteen. Ditmaal trakteert hij op heerlijk rauwe rock. Het resultaat van een twee decennia durende muzikale zwerftocht, met natuurlijk werk van zijn meest recente album Lions Don’t Cry.