LoMalo presents Voice Memos live

LoMalo presents Voice Memos live

Nieuwe Nor Nacht

Terug naar UITagenda

Combineer een Jazz-opleiding met een voorliefde voor housemuziek en je hebt de supersonische act LoMalo. Deze lokale producer/live-performer gooit online hoge ogen met zijn video’s waarin hij housebeats ‘on the spot’ live inspeelt. Door deze reeks aan unieke clips is hij al opgepikt door een van de meest invloedrijke houselabels: Defected. Maar dat is niet het enige, inmiddels maakt hij naam op TikTok. Met meer dan 100.000 volgers en fans zoals Claptone is LoMalo hard aan de weg aan het timmeren. Precies daarom presenteren we jou op vrijdag 9 december* LoMalo presents Voice Memos live!*

Centraal deze avond staat de kennismaking met LoMalo maar ook met zijn aanstaande EP genaamd Voice Memos. Deze EP bestaat volledige uit gesampelde voice berichten die hij door zijn fans ingezonden heeft gekregen. Een muzikale uitvoering met een intiem en persoonlijk gevoel in de vorm van extreem aanstekelijke house.