The Star Wars Suite: The Music of John Williams

The Star Wars Suite: The Music of John Williams

International Symphony Orchestra LVIV

Terug naar UITagenda

Onvergetelijke luisterervaring

Dirigent: Raymond Janssen
Mmv. het Nationale Koor van Oekraïne ‘Dumka’

The Star Wars Suite is een groots en meeslepend muzikaal spektakel dat pre-corona al voor uitverkochte concertzalen zorgde.

Dit seizoen brengt het International Symphony Orchestra uit Lviv onder leiding van Raymond Janssen de wereldberoemde soundtrack uit de epische Science Fiction-klassieker opnieuw tot leven. Het orkest wordt hierbij ondersteund door het Nationale Koor van Oekraïne ‘Dumka’. Samen brengen zij de heroïsche en explosieve, maar ook verheven en ingetogen hoogtepunten uit Star Wars samen in een onvergetelijke muzikale reis langs de fenomenale partituur van John Williams, die niet voor niets is uitgeroepen tot de beste filmmuziek aller tijden.

Met meer dan 130 musici op het podium wacht u een intense, onvergetelijke luisterervaring.

Parkstad Limburg Theaters steunt deze Oekraïense podiumkunstenaars door ondanks de onzekere oorlogssituatie in hun thuisland het concert aan te kondigen. Indien blijkt dat het gezelschap vanwege de voortdurende oorlog niet naar Heerlen kan reizen, wordt er tijdig naar een passend alternatief gezocht.