Masterclasses Dans

Masterclasses Dans

Terug naar UITagenda

Zondag 4 december tussen 12:00 en 15:30 uur organiseert SCHUNCK twee masterclasses dans gegeven door Sharon Wesseling en Ginny Pauw.

Voor €22,50 kun je de hele dag deelnemen aan deze masterclasses.

Masterclass programma
12:15 uur / inloop
12:30 uur / Contemporary / Sharon Wesseling
14:00 uur / Commercial / Ginny Pauw
15:15 uur / afronding

Masterclass choreografen

Sharon Wesseling

In 2007 werd Sharon wereldkampioen met haar hiphop-team tijdens Hip Hop Unite in Servië, waarna ze haar danscarrière vervolgde aan verschillende dansacademies. In 2019 studeerde ze af aan de Fontys Dance Academy in Tilburg.

Sinds haar afstuderen richt Sharon zich volledig op slechthorenden en doven en hoe ze deze doelgroep kan betrekken bij de reguliere theateromgeving. Met ondersteuning en begeleiding van VIA ZUID heeft ze in 2022 haar eigen dansgezelschap opgezet: 20Hertz Company.

Ginny Pauw
Je kent haar misschien wel van verschillende televisieprogramma's en producties in Nederland, zoals Dance Dance Dance, MTV EMA's, Vrienden van Amstel Live, Let's Dance of Toppers in Concert. Deze getalenteerde danseres stond zelfs op het podium met Dua Lipa, Eva Simons, Don Diablo en Bebe Rexha. In Nederland heeft ze voor verschillende artiesten gewerkt, zoals Emma Heesters, Shary-An, Buddy Vedder, Hadewych Minis en Elize om liveshows, videoclips en/of theatershows te maken.

Ginny is naast uitvoerend danseres dus ook choreograaf én geeft diverse lessen en workshops. Daarnaast is ze oprichter van de Charity Workshops, waar ze geld inzamelt voor verschillende goede doelen, en de Original Workshops, waarin ze de nieuwe Nederlandse generatie dansers begeleidt en voorbereidt op hun carrière als professionele dansers. Tijdens onze masterclasses focust ze op de commercial dansstijl.