Bloodlust

Bloodlust

In Blood We Trust

Terug naar UITagenda

In december verwelkomen wij lokale held Bloodlust in onze Gulpener Grote Zaal. Centraal deze avond staat zijn spiksplinter nieuwe release album “In Blood We Trust" dat we op 28 oktober voor het eerst mogen bewonderen. Het album is niet het enige dat nieuw is in het arsenaal van Bloodlust. Rondom deze release heeft hij namelijk een kneiterdikke act ontwikkeld die hij afgelopen week op Supremacy gedebuteerd heeft.

Wat kun je verwachten? Snoeiharde kicks, melancholische melodieën met pakkende vocalen en heel veel energie. Is dat alles? Nee! Deze avond nodigt Bloodlust namelijk een lijst aan muzikale geweldenaren uit waar je je vingers bij aflikt.

Één ding is zeker, we gaan rammen tot het bittere eind!

[Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. Minimumleeftijd: 18 jaar]