LAKSHMI

LAKSHMI

Droom

Terug naar UITagenda

Een concert in de wereld tussen slaap en wakker.

LAKHSMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt LAKSHMI het pop-noir. Als maker staat zij bovendien bekend als een performer die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen.

Wat gebeurt er als je onderbewustzijn het overneemt en alle verlangens en dromen naar de oppervlakte drijven? Durf je al je dromen te volgen of ben je bang voor nachtmerries? In Droom duiken Lakshmi en haar muzikanten het onderbewustzijn in. Zij creëren een wereld van muziek en film over dromen, nachtmerries en alles ertussenin. De wereld tussen slaap en wakker. In die sfeervolle wereld spelen zij eigen pop-noir nummers, die variëren van lieflijke kleine liedjes tot groots en duister. Net als het leven zelf.

Over LAKSHMI
LAKSHMI debuteerde in 2017 met het naar haarzelf genoemde album. In 2018 volgde haar tweede album SIREN uit. In 2021 brak zij door bij het grote publiek met haar deelname aan het tv-programma Wie is de Mol?. In datzelfde jaar richtte zij haar eigen platform Only for The Wicked op en verscheen haar single EMPTY, die te horen was in de CBS-serie Charmed.