De grote bieb make-over: Samen de bieb versieren

De grote bieb make-over: Samen de bieb versieren

Terug naar UITagenda

De feestdagen zijn in aantocht. Maar in de bibliotheek is het natuurlijk altijd feest! Kom je mee helpen de bieb versieren?

Voor een middag is de bieb van jou en mag jij bepalen wat er in de bieb komt te hangen! We gaan eerst voorlezen uit een feestelijk boek en daarna gaan we in een creatieve workshop aan de slag om ervoor te zorgen dat de bieb nóg gezelliger wordt. Wie weet hangt jouw creatie straks wel te pronken in de bieb bij jouw in de buurt!

Praktische informatie

We versieren niet alleen bibliotheek Heerlerheide. Op zaterdagochtend 26 november, van 11:00 tot 12:00 uur, versieren we bibliotheek Hoensbroek. Op woensdagmiddag 30 november, van 15:30 tot 16:30 uur, versieren we bibliotheek Glaspaleis.