PeuterKleuterOchtend Glimp

PeuterKleuterOchtend Glimp

Oorkaan (vanaf 2 jaar)

Terug naar UITagenda

Muziek is van én voor iedereen.

Glimp is een muziekvoorstelling voor peuters en hun (groot)ouders, waarin muziek, beeld, techniek, musici en publiek een bijzondere vriendschap aangaan. Hoe klinkt kleur? Wie kan de maan verstaan? Wat zegt de zon? Wat klinkt lager, een bas of een trom? Hoeveel kleuren heeft een droom? De spelers van OORKAAN scheppen in Glimp een betoverende droomwereld. Daarin spelen jazzy klanken en kleurrijke beelden een spannend spel met elkaar en met het (jonge) publiek.

In de pers
“Mooi is hoe de kinderen worden betrokken in het spel van ontdekken.” - Theaterkrant

“A no-shusshhh… Gleeful performance.” - A Child grows in Brooklyn

Muziek verbindt
OORKAAN presenteert met professionele musici theatrale concerten voor een jong publiek. Klassieke muziek uit de hele wereld van vroeger en nu, klinkt in theatrale en verrassende vormen. OORKAAN laat zo veel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek ontdekken. Want muziek is van én voor iedereen. Muziek kun je verstaan zonder een woord te zeggen. Het raakt, schuurt, inspireert of irriteert, maar het laat je nooit onberoerd. Muziek schept ruimte voor verbeelding en verwondering. En als het gezamenlijk in een live uitvoering wordt ervaren, verbindt muziek.