De Limburgse Buuttecup

De Limburgse Buuttecup

Terug naar UITagenda

Vijf Limburgse buuttereedners strijden om de Limburgse Buuttecup.

De Limburgse Buuttecup is een buuttereedners wedstrijd in Limburg die wordt organiseert door de Stichting Buutte Cultuur Limburg. Elke buuttereedner krijgt 15 minuten tijd om u als publiek te vermaken en bij De Limburgse Buuttecup bepaalt niet de jury een winnaar maar u als publiek. Kom dus naar het Parkstad Limburg Theater, geniet van een avond vol Limburgs cultuur en bepaal mee wie de opvolger wordt van Ger Frenken en naar huis gaat met de Limburgse Buuttecup!

De deelnemende buuttereedners
Gilbert Petit uit Ulestraten, drievoudig Limburgs Buuttekampioen, Henrie van Geneijgen uit Swartbroek, meervoudig finalist tijdens het Groot Limburgs Buuttekampioenschap, Ger Frenken (foto) uit Roggel, zesvoudig Limburgs Buuttekampioen, winnaar van The Australian Barrelcup 2001 en regerend BuutteCup-kampioen, Fer Kousen uit Zoetermeer, demissionair Spassminister en tot slot Buuttekampioen 1994 Peter Vaassen, uit Beegden, staan op het podium.

Presentatoren & L1 TV
Bart Storcken en Ton Meisen zijn de presentatoren en entertainers van deze avond vol voorpret voor Carnaval. L1 TV maakt opnames van de Limburgse Buuttecup.