Rundfunk

Rundfunk

Todesangstschrei (reprise)

Terug naar UITagenda

Het enige dat zeker is, is dat-ie elke seconde dichterbij komt...

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut, die werd beloond met een tv-serie, lovende recensies en de Neerlands Hoop 2018. Dit seizoen komen de heren terug naar Heerlen met hun tweede voorstelling Todesangstschrei.

Na Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. De realiteit is hard. Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat-ie elke seconde dichterbij komt… Lachen…

In de pers
“IJzersterk en spannend cabaret.” - de Volkskrant ★★★★
“Sublieme timing, naadloos samenspel en goed uitgedachte details.” - Het Parool
“Van de Velde en Van Kalmthout beheersen hun stijl tot in de puntjes” - Trouw ★★★★
“De voorstelling is opvallend scherp gesneden, de timing is perfect, het tempo moordend, de grapdichtheid hoog.” - NRC ★★★★
“De voorstelling barst van de geinige verrassingseffecten die voor flitsend vermaak zorgen.” - De Telegraaf ★★★★