Uur van de buurt - Glaspaleis

Uur van de buurt - Glaspaleis

Terug naar UITagenda

Uur van de Buurt Glaspaleis is er voor alle buurtbewoners, buurtondernemers, bedrijven, collega’s, buren, vrienden en vriendinnen die zin hebben in een gezellig en informatief koffiemomentje. Elke derde zondag van de maand.

Het laatste nieuws uit de wijk met koffie en gezelligheid
Uur van de Buurt is hét koffiemomentje voor alle buurtbewoners, buurtondernemers, bedrijven, collega’s, buren, vrienden en vriendinnen die zin hebben in een gezellig en informatief koffiemomentje.

Wil jij op de hoogte blijven van alle buurtnieuwtjes of kennismaken met de laatste trends op het gebied van huis & tuin, werk, relatie, gezondheid, hobby, vakantie of kunst & cultuur kom dan buurten in de eigen wijkbibliotheek.

Bekende en onbekende buurtgasten komen aan het woord. Maak kennis met je eigen Buurt-Bibliotheekheld. Ken je iemand die een compliment verdient? Wijkbewoners die zich inzetten voor de buurt of voor hun medemens kun je aanmelden voor de Complimentenduim. In Uur van de Buurt gaan we deze buurtbewoners verrassen en in het zonnetje zetten.

Frequentie: elke laatste zondag van de maand
Aanmelden via: 045 577 22 00 of via [email protected]
Deelname: gratis

Vaste onderwerpen in Uur van de Buurt:
- Wie zit er op de Buurtstoel?
- Hoe drinkt onze Buurtgast zijn koffie?
- Wie ontvangt de Complimentenduim?
- Buurtstraat in beeld door Roelof Braad (oud-stadshistoricus)
- Het open Buurtpodium