Firma Lampo

Firma Lampo

Clement, Rosbeek & Lataster

Terug naar UITagenda

Magische sketches, liedjes en verhalen uit het boek van vandaag, gisteren en overmorgen. We leven in een tijd van kantelen en een wereld op z’n kop. Een tijd die schreeuwt om muziek en cabaret, om troost, relativering en verlichting. Een goede reden voor een nieuwe theatergroep met oude bekenden, die de wereld opnieuw belicht en direct ook weer in het donker zet.

Firma Lampo is een initiatief van Raymond Clement en Ivo Rosbeek. Samen met theatervrienden Roger Lataster en de Lotgenoten verkoopt Firma Lampo in hapklare brokken magische sketches, realistische liedjes en andere verhalen uit het boek van vandaag, gisteren en overmorgen. Verwondering, hilariteit, lach, omkering en overpeinzing schetsen uw verbazing in een (theatraal en cabaretesk) ‘sketch-boek’.