Fiesta Macumba

Fiesta Macumba

Nieuwe Nor Nacht

Terug naar UITagenda

Familia! Je ziet het goed: voor de allereerste keer Fiesta Macumba in Limburg! Op zaterdag 19 november strijkt het heetste feestje van Nederland neer in de prachtige grote zaal van de Nieuwe Nor in Heerlen om met jullie een fantastische fiesta te bouwen! Het dak gaat eraf en jij bent erbij!

Fiesta Macumba maakt al jaren door heel Nederland het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. De Fiesta Macumba Soundsystem & amigos bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: Reggaeton, Cumbia, Salsa, Merengue, Bachata, Dancehall, Latin Hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!

LINE-UP:
▸ Grote zaal: Fiesta Macumba Soundsystem, all night long!

Leeftijd: 18+