Babyvoorstelling Koro Koro

Babyvoorstelling Koro Koro

Wonderland Collectief / Makito Ito (vanaf 0,5 jaar)

Terug naar UITagenda

Koro Koro is Japans voor ‘iets rollends’.

Koro Koro is een bijzondere interactieve dansvoorstelling voor de allerkleinsten. Het is na BB de tweede voorstelling die de Japanse choreografe en danseres Makiko Ito met Wonderland Collectief in Heerlen laat zien. Een magisch spel; clownesk, dansant en muzikaal.

De dansers en muzikanten lopen rond, rollen, glijden, springen en omringen de baby’s met klanken. Samen improviseren ze op de bewegingen en geluiden van het piepjonge publiek. Ter plekke ontstaat zo een ontroerende, unieke dialoog tussen artiesten, baby’s en dreumesen.

Een bijzondere improvisatietechniek
Makiko Ito is choreografe en danseres, afkomstig uit Japan. Met Wonderland Collectief maakt zij interactieve voorstellingen voor jonge kinderen. Daarin werkt ze samen met muzikanten die ook een essentiële rol spelen in de interactie met het publiek. De voorstellingen van Wonderland Collectief zijn gebaseerd op een bijzondere improvisatietechniek, waardoor elke voorstelling een unieke belevenis is.

De makers
Choreographie: Makiko Ito
Dans: Manuela Tessi, Makiko Ito
Muziek: Alan Gunga Purves (percussie), Kristján Martinsson (accordion en zang)