Richard Groenendijk

Richard Groenendijk

Voor iedereen beter

Terug naar UITagenda

Kom van die bank en ga hem zien. Dat is voor iedereen beter!

Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling Om Alles! in de Nederlandse theaters. Na een sabbatical van een jaar kreeg hij van corona nóg een jaar vrij, maar nu is Richard Groenendijk vol inspiratie terug in Heerlen met Voor iedereen beter! Een voorstelling die je niet snel zal vergeten.

Om Alles! leverde Richard Groenendijk behalve volle zalen een nominatie voor de prestigieuze Poelifinario op. Ook volgens de pers hoort Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook! Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!