Ilja Reijngoud Quartet & Anna Serierse

Ilja Reijngoud Quartet & Anna Serierse

100 jaar jazz

Terug naar UITagenda

Een avond vol nostalgie, herkenning en muzikale verrassingen.

100 jaar jazz. Van de pioniers op Congo Square in New Orleans naar de Mississippi. Van Chicago naar de muzikale revolutie in New York. En van Ellington via Miles Davis, John Coltrane en Thelonious Monk naar de moderne muziek van Herbie Hancock en Wayne Shorter.

Het kwartet van Ilja Reijngoud speelt al 25 jaar met elkaar en heeft verschillende cd’s uitgebracht; één daarvan is bekroond met een Edison. Bij 100 jaar jazz wordt het viertal bijgestaan door het jonge zangtalent Anna Serierse. Zij is opgegroeid met de muziek van Frank Sinatra en Ella Fitzgerald en zal u kennis laten maken met meer eigentijdse en progressieve jazz.

Line-up
Ilja Reijngoud (trombone)
Martijn van Iterson (guitar)
Marius Beets (bass)
Marcel Serierse (drums)
Anna Serierse (zang)