Frontm3n

Frontm3n

An Exclusive Acoustic Night

Terug naar UITagenda

De perfecte opwarmer voor de Top 2000!

FRONTM3N is een muzikaal hoogstandje van drie frontmannen. In de Nederlandse tour zien we Robert Hart (Manfred Mann/Bad Company), Mick Wilson (10cc) en Pete Lincoln (Smokie/Sweet/Sailor). In FRONTM3N bundelen deze drie grote stemmen hun krachten én hun muziek.

FRONTM3N speelt frisse akoestische versies van tijdloze wereldhits die iedereen kent en die linea recta uit de Top 2000 lijken te komen. Denk aan nummers als Love Is Like Oxygen, Fox On The Run en Ballroom Blitz van The Sweet. Van 10cc klinken I’m Not In Love én Dreadlock Holiday. En van Manfred Mann klinken klassiekers zoals Blinded by the Light en Davy´s On The Road Again. Tussendoor delen de frontmannen met - nuchtere - humor mooie verhalen en herinneringen.