Dave Clarke

Dave Clarke

Nieuwe Nor Nacht

Terug naar UITagenda

The Baron komt naar Heerlen! Op zaterdag 12 november mogen we deze legende verwelkomen in onze Gulpener Grote Zaal voor een 'hot & steamy' electro-set.

Dave Clarke:
Van kleine, zweterige clubs tot technotempels Fabric, Fuse of Tresor, Clarke onderhoudt een buitengewone relatie met het publiek. Er is elke keer dezelfde aandacht voor detail. Zijn sets bevinden zich op de snede tussen techno en electro, ondersteund door de DJ-trucs van een doorgewinterde artiest. Techno's eerste "Man in Black", Clarke verdwijnt bij aankomst op de achtergrond en laat zijn muziek spreken. Dat is waar hij tot leven komt, waar vaardigheden die jarenlang zijn aangescherpt, het publiek op haar kop zet. Dave Clarke is een DJ met een anarchistische inslag en punk in zijn ziel!