Wil je een snoepje?

Wil je een snoepje?

Het Laagland (vanaf 10 jaar)

Terug naar UITagenda

Een poëtische handleiding om niet te verdwijnen.

Zomaar drie meisjes op een bankje. Het is vakantie en er gebeurt helemaal niets. Totdat een van hen zegt: “Als een vreemde vraagt of je een snoepje wil… wat doe je dan?” Instinctief volgt de reactie: "OMG, dan zeg je: Nee!”

"Maar wat als de vreemde ook nog hele lieve puppy's heeft? En wat als… zijn kind in het ziekenhuis ligt en jij hem de weg moet wijzen?" Stel, je stapt toch in. Wat gebeurt er dan?

Met Wil je een snoepje? snijdt Het Laagland een onderwerp aan waar iedereen weleens over nadenkt, waar volwassenen niet graag over praten maar waar kinderen wel volop over fantaseren: de angst om meegenomen te worden. Het is een uitnodiging aan kinderen en ouders om het daar juist wél over te hebben; speels, spannend en humoristisch. Wil je een snoepje? is een poëtische handleiding om niet te verdwijnen, maar juist dapper te verschijnen.

De makers
Cast: Adina Macpherson, Jeniffer Welts & één andere actrice
Regie: Belle van Heerikhuizen
Tekst: Annet Bremen