Denden Karadeniz & Zero Dance Theatre

Denden Karadeniz & Zero Dance Theatre

Past Presents Zero

Terug naar UITagenda

Een choreografie die je moeiteloos je besef van tijd doet verliezen.

Zero Dance Theatre presenteert een unieke mix van dansstijlen en dansachtergronden in een zeer fysiek bewegingsidioom. In Past Present Zero tonen de dansers een samensmelting van vernieuwend werk en intieme arrangementen, geïnspireerd door vraag hoe het verleden onze keuzes van vandaag en morgen beïnvloedt. Verleden, heden en de toekomst smelten op een abstracte en eigenzinnige manier samen in een pure vorm van urban contemporary dans.

Over Denden Karadeniz
Artistiek leider/choreograaf Denden Karadeniz begon zijn danscarrière als breakdancer. Na zijn studie aan de dansacademie zette hij zijn training voort in Los Angeles en Australië, waar hij zich heeft verdiept in de combinatie van breakdance en hedendaagse dans. Hij was te zien in The Ultimate Dance Battle, So You Think You Can Dance en Time to Dance. Ook nam hij deel aan diverse urban / moderne dansgezelschappen. Met zijn roots in de urban battle scene, commerciële ervaring op televisie en zijn liefde voor theater draagt hij zijn visie verder met zijn eigen dansgezelschap Zero Dance Theatre.