Naturally 7

Naturally 7

On Tour

Terug naar UITagenda

Overal waar Naturally 7 verschijnt, verovert deze Amerikaanse zangsensatie alle harten! Met hun ‘Vocal Play’ brengen de zangers meerstemmige zang naar een ongekend niveau! In de afwisselende show On Tour komen in een mix van R&B, pop, soul en beatboxing, de grootste wereldhits maar ook eigen composities langs.

De basis voor Naturally 7 werd in 1999 gelegd in New York door de broers Roger en Warren Thomas. Samen met vijf andere getalenteerde zangers ontwikkelden zij zich als a capella-act. Roger Thomas tilde het concept naar een volgend level. Sindsdien presenteert de groep zich als a capella-band. Want ‘Vocal Play’ gaat veel verder dan a capella en human beatboxing. De leden van Naturally 7 bootsen met hun stem tal van muziekinstrumenten na en klinken hiermee als een fantastische band.

Een uniek genre was geboren!

The World’s Best
Naturally 7 stond dit jaar in het eerste seizoen van The World’s Best en ging meteen met de titel World’s Best Group Champion naar huis. Ze traden op in het voorprogramma van Michael Bublé en Coldplay en in talkshows van Ellen DeGeneres en Jay Leno. Quincy Jones noemde hen de beste a-capellaband. In 2019 vierde de groep zijn 20e verjaardag. Ter ere van dit jubileum bracht Naturally 7 het album 20/20 uit met hun all time favorites, zoals Fix You, Wall of Sound en Sting’s Shape of my heart. Met dit repertoire én ook eigen nummers toert het zevental nu de wereld rond.

Naturally 7
Roger Thomas (muzikaal regisseur, arrangeur, eerste bariton, rap)
Warren Thomas (percussie, gitaar, klarinet, derde tenor)
Rod Eldridge (eerste tenor, DJ, trompet)
“Ricky” Lee Ricardo Cort (vierde tenor, gitaar)
Dwight Stewart (tweede bariton, zang, trompet)
Sean Simmonds (tweede tenor, harmonica)
Kelvin Mitchell (bas)