Naturally 7

Naturally 7

Get Up Stand Up

Terug naar UITagenda

"Verbazingwekkend! Sensationeel! Fantastisch!" Dat zijn een aantal reacties van mensen die voor het eerst NATURALLY 7 ervaren. Muziek is een universele taal en dat is te zien door de reacties over de hele wereld, van Azië en Australië tot Europa en de Verenigde Staten.

Vocal Play

De Amerikaanse zangsensatie Naturally 7 overtuigt het publiek met hun ‘Vocal Play’ waarmee ze meerstemmige zang naar een ongekend niveau brengen in een act van wereldformaat. Vocal Play gaat veel verder dan a capella en human beatboxing. De leden van Naturally 7 bootsen met hun stem tal van muziekinstrumenten na en klinken hiermee als een fantastische band.

The World’s Best Group Champions
In 2019 vierden ze hun 20e verjaardag. Dit werd gevierd met nieuwe releases en remixes van beroemde hits (zoals ‘Wall of Sound’). Ze stonden in de finale van de nieuwe tv-show The World’s Best en gingen met de titel The World’s Best Group Champions naar huis. En ze toeren natuurlijk over de hele wereld!

Ze zingen niet alleen, maar met hun stemmen zijn ze ook instrumenten. Ze zijn hun eigen band zonder echte instrumenten te gebruiken. Het geluid is verbazingwekkend! Sensationeel! En fantastisch!

Een acappella groep, maar dan zoveel meer dan dat.

Roger Thomas (muzikaal regisseur, arrangeur, eerste bariton, rap)
Warren Thomas (percussie, gitaar, klarinet, derde tenor)
Rod Eldridge (eerste tenor, DJ, trompet)
“Ricky” Lee Ricardo Cort (vierde tenor, gitaar)
Dwight Stewart (tweede bariton, zang, trompet)
Sean Simmonds (tweede tenor, harmonica)
Kelvin Mitchell (bas)