Oude Bekenden & Disco Tropicana

Oude Bekenden & Disco Tropicana

Terug naar UITagenda

Op zaterdag 5 november wordt de Nieuwe Nor omgetoverd tot een disco-house tempel met twee zalen waar “Oude Bekenden” samen met “Disco Tropicana” verantwoordelijk voor zullen zijn. Het intieme festival Oude Bekenden is inmiddels een begrip in Heerlen en staat bekend voor haar gezelligheid en kleinschaligheid. De muziekstijl is herkenbaar door de deephouse & houseklanken van verschillende dj’s. Niet voor niets dat de buiteneditie van Oude Bekenden ieder jaar op rij stijf uitverkocht is.

Terwijl de grote zaal ingevuld wordt door Oude Bekenden, wordt de kleine zaal omgetoverd tot de tropische discobar van Disco Tropicana. Disco Tropicana gaat de Limburgse grenzen over en reist inmiddels door het hele land, langs festivals als Paaspop, Solar Weekend, Op Dreef en ECI cultuurfabriek. De twee concepten zijn echter geen onbekenden van elkaar en werken regelmatig samen.
Disco Tropicana brengt je de lekkerste funky disco beats: Van Purple Disco Machine tot Defected, van Armand van Helden tot Bruno Mars, van Michael Jackson tot Madonna. Megagezellige muziek voor megagezellige mensen!

Tickets zijn nu verkrijgbaar via de website van Oude Bekenden: www.oudebekenden.com