Nina June

Nina June

Meet Me on The Edge Of Our Ruin

Terug naar UITagenda

Nina raakt je recht in je hart met haar meeslepende, filmische en melancholische songs.

Zangeres en songschrijfster Nina June bezingt in haar nieuwe theaterconcert de ruïnes die we als mens in het leven achter ons laten: vergane romances, de natuur die ooit nog schoon en ongerept was, een oude versie van onszelf die we achterlaten. Haar songs gaan over de schoonheid van vergankelijkheid en de pijn die daarmee is verbonden. Begeleid door wonderschone pianopartijen en romantische strijkersarrangementen, gehuld in een wolk van vintage glamour.

Over Nina June
Nina won in 2018 de Zilveren Notekraker voor haar album Bon Voyage. Ze speelde in New York, Milaan, Parijs en Berlijn en haar songs werden op Spotify meer dan 30 miljoen keer beluisterd. Voor haar nieuwe album reisde ze naar Londen, waar ze werkte met de producer van o.a. Florence + The Machine. De strijkersarrangementen werden gemaakt door de arrangeur van o.a. Björk.

In de pers
“Glitter Voice.” - Rolling Stone
“Gezongen met een magistrale stem waar zelfs klimaatontkenners het warm van krijgen.” - OOR
“... zo intens mooi zullen we het dit jaar niet vaak meer horen.” - NRC
“Een contemplatief meesterwerk.” - Music Maker