Sneak Peek

Sneak Peek

VIA ZUID

Terug naar UITagenda

“Zeer inspirerend.” En: “Supernieuwsgierig geworden naar de hele voorstelling.”

Dit zijn zomaar twee reacties van mensen die de Sneak Peeks bezochten. Dit seizoen kunt u zich opnieuw laten verrassen door de nieuwste generatie podiumtalent.

Een Sneak Peek is een voorproefje voor publiek dat in is voor iets nieuws en het leuk vindt om beloftevolle makers op het gebied van theater, dans en muziek te ‘ontdekken’. Voor € 7,50 beleeft u een buitengewone avond in het theater. Tegelijk steunt u jonge podiumkunstenaars in hun ontwikkeling.

Elke peek een andere verrassing
In de Sneak Peeks presenteren een of meerdere makers een voorproefje van hun nieuwste werk. De makers zijn verbonden aan VIA ZUID, de talentontwikkelingsorganisatie voor de Limburgse podiumkunsten. De een maakt theater of toneel, de ander dans of muziek of begeeft zich op het vlak van meerdere disciplines. In de Sneak Peeks tonen zij presentaties, work-in-progress of soms volledige voorstellingen. De avond start met een introductie waarin de makers een inkijkje geven in de totstandkoming van hun werk en eindigt met een nagesprek waarin het publiek feedback mag geven.

Welke genre de revue passeert en welke makers te gast zijn, wordt circa een maand voor elke Sneak Peek bekend.