Boel Gevoel

Boel Gevoel

Het Laagland (vanaf 4 jaar)

Terug naar UITagenda

Een ongeremde revue voor Lachebalkjes en Huilebekkies van 4 tot 104 jaar!

Je kunt ineens fietsen zonder zijwieltjes. Je broertje krijgt een groter cadeau. Er zit een draak onder je bed. Oma wil je steeds knuffelen. Je vader luistert niet. Je cavia is doodgegaan. Gevoelens zijn er altijd en overal. Superhandig, omdat ze je helpen te weten wat je wilt én wat niet. Maar stel dat je nog niet weet wát je precies voelt. Of wat je ermee moet? Wat doe je dan?

Zo’n boel gevoel voelt Nora. Zij bouwt in de blokkenhoek een hoge toren. Als die bijna af is, komt Elia het laatste blok op een mooie plek zetten. Maar dan valt de toren om. Alles voor niets gedaan! Ineens… staat Nora aan de voet van een vulkaan. Die vulkaan stottert en sputtert en barst uit! Ze belandt in een wervelende wereld, waarin alles en iedereen worstelt met gevoelens.

Wat moet je met al dat gevoel?
Zou dansen, zingen, rappen helpen? Of heel hard gillen? Wat als je boosheid niet meteen remt, je tranen niet gelijk drogen, maar alles eerst juist tot in je tenen doorvoelt? Boel Gevoel is een uitbundige muzikale ontdekkingstocht naar gevoelens. Wat je ermee kunt en wat er gebeurt als je ze tot in je tenen doorvoelt. Een ongeremde revue voor Lachebalkjes en Huilebekkies van 4 tot 104 jaar!

Meer van Het Laagland
Op 9 november is Wil je een snoepje? bij ons te zien. Op 16 december speelt Het Laagland samen met de philharmonie zuidnederland De Notenkraakster en op 12 februari komen ze met Pippi Powerrrr.

De makers
Cast: Joris Erwich, Tessa de Lange & Caroline Mgata
Regie: Annelies van Wieringen
Tekst: Maaike Bergstra