Pyjamavoorstelling Koos & Moos

Pyjamavoorstelling Koos & Moos

(4-7 jaar)

Terug naar UITagenda

Ga samen met Koos & Moos op avontuur voor een groene aarde!

Maak kennis met de leukste, liefste en dapperste koala óóit! Het is geen geheim dat onze aarde het best een beetje zwaar heeft, maar de meeste mensen weten niet precies wat er precies aan de hand is en wat ze er aan kunnen veranderen... In deze vrolijke voorstelling laat Koos ons zien dat je zelf meer kan doen dan je denkt!

Koos de Koala is vanuit het verre Australië naar Nederland gekomen om kinderen lichtvoetig in aanraking te brengen met de grote milieuthema’s. Het is zijn missie om bewustwording te vergroten over de natuur, dieren en het klimaat. En dat doet hij samen met zijn allerbeste mensenvriend Moos. Hij heeft energie voor 10! De twee vertellen elkaar spannende verhalen, zingen samen liedjes en halen grappen met elkaar uit.

Een hit op YouTube
Net zoals in de gelijknamige YouTube-serie worden Koos en Moos gespeeld door Florens en Mitch. Samen gaan zij op zoek naar antwoorden op klimaatvragen. Met hen ontdekken kinderen op een leuke manier waarom we lief moeten zijn voor onze aarde.