ABBA Gold

ABBA Gold

#MorePopularThanEver

Terug naar UITagenda

Zitten is geen optie! Zing en dans mee met ABBA Gold.

ABBA GOLD presenteert alle onvergetelijke songs van Agnetha, Annifrid, Benny en Bjorn in één spectaculaire show. De show maakte in de Parijse Olympia zo veel indruk, dat ook ABBA zelf fan is.

Officiële tribute band
ABBA Gold is de meest succesvolle ABBA-show op dit moment. Niet alleen klinken deze Agnetha, Annifrid, Benny en Bjorn als de echte ABBA, ook het podium, kostuums en choreografie lijken op de voormalige band. Het is dan ook niet voor niets dat ABBA Gold een van de weinige officiële tribute bands is, die met toestemming van Polar Music International (label en eigenaar van ABBA) optreedt.

Wereldhits en nieuwe songs
In meer dan 20 landen, van Europa en Rusland tot in Japan, maakt ABBA GOLD furore en ze stonden ook al twee keer voor een enthousiast publiek in onze LIMBURGzaal & Theater Kerkrade. More popular than ever! brengt naast de bekende wereldhits, zoals Waterloo, Mamma Mia, Dancing Queen  ook nieuwe songs als When you Danced with Me en Just a Notion naar Parkstad Limburg Theaters. Enkele arrangementen zijn in overleg met de ABBA-leden gemoderniseerd, zodat de prachtige ABBA-muziek nog voller en kleurrijker klinkt dan voorheen. Andere nummers hoort u juist in een authentieke unplugged uitvoering. Een prachtige video- en lichtshow maakt de beleving compleet.