Op expeditie met de Fröbelfrau

Op expeditie met de Fröbelfrau

Terug naar UITagenda

Namens het Dutch Mountain Film Festival neemt De Fröbelfrau je tijdens BoekieWoekie Festival mee op een expeditie naar de hoogste berg in het Aambos.

Als een echte ontdekkingsreiziger leggen we onderweg de route vast met tekeningen, metingen en verborgen schatten. Om de top de bereiken zullen we met behulp van een bergbeklimmer omhoog klauteren en de vlag planten op de top. Net zoals in de Alpen! Een spannend avontuur, ga je mee?

Praktische informatie

  • Datum: zondag 16 oktober
  • Tijdstip: 13.00-14.30 uur
  • Kosten: gratis, wel aanmelden via [email protected]
  • Startlocatie: SCHUNCK Glaspaleis
Deze activiteit vindt grotendeels buiten plaats en zal ongeacht de weersomstandigheden doorgaan. Houd in aanloop naar deze activiteit de weersomstandigheden in de gaten en neem op basis daarvan geschikte kleding mee.

Aanwezigheid van één ouder per kind is vereist.

Kinderboekenweek 2022
Tijdens de hele Kinderboekenweek is er op al onze bibliotheeklocaties vanalles te beleven voor kinderen tot 12 jaar. Kom je luisteren naar het voorlezen? Of speuren in de natuur of meedoen met een creatieve workshop? Kijk hier voor het hele programma.