Music and Business

Music and Business

Upgrade Your Gigs

Terug naar UITagenda

Ben je een muzikant die meer optredens wil? Heb je (internationale) tour-ambitie? Kom dan op zondag 16 oktober snaar de Nieuwe Nor, want dan vindt de masterclass “Music & Business: Upgrade Your Gigs” van Pop In Limburg plaats! Tijdens dit panel staat het regelen van optredens en touren centraal. Daarbij kijken gaan niet alleen naar Nederland kijken, maar ook naar Duitsland en België. Tijdens het panel krijg je praktische tips, zodat je jouw volgende optreden meteen kunt regelen! In het panel zit o.a. Michel Ponsart (muzikale community Farrm).

Waarom meedoen?
Als muzikant, band dj of producer wil je je muziek het liefst met de wereld delen. Maar als je nog niet zo bekend bent met en/of nieuw in de popscene is de vraag: hoe pak ik dit aan? En hoe zorg je ervoor dat je ook over de grens kunt optreden, zoals in België en Duitsland? Programmeurs van cafés, podia en festival ontvangen dagelijks talloze mails met aanbiedingen voor hun programmering. Hoe zorg je ervoor dat jij eruit springt of jezelf aantrekkelijker maakt, zodat jij in je favoriete zaal of op dat vette festival kunt spelen? In deze masterclass leer je van de ervaringsdeskundigen wat je wél en niet moet doen in je zoektocht naar optredens in Nederland én over de grens.

Locatie en tijd
De sessie vindt plaats op zondag 16 oktober.Locatie: Poppodium Nieuwe Nor, Heerlen.Tijd: 14.00 tot 17.00

Deelnemen
Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 14 oktober a.s. via deze LINK (Let op: je schrijft je individueel in, niet als act. Dus kom je met vier personen van één act, vul dan alle vier het formulier in!)

Deze activiteit wordt georganiseerd door Pop In Limburg