Babyvoorstelling Be Kind

Babyvoorstelling Be Kind

TENT (vanaf 0 jaar)

Terug naar UITagenda

Circustheater voor de allerkleinsten.

Be Kind is een circustheaterervaring voor de allerkleinsten en hun (groot)ouders. In een interactief pop-up decor beleven baby’s van 6 tot 18 maanden acrobatiek en jongleren. De voorstelling bestaat uit verschillende korte scènes, waarin Emilie het abstracte denken, de emoties en de verbeelding van de kleintjes prikkelt. Een theatrale ervaring die verwondert en begint bij het prilste begin.

Over de makers
Emilie Weisse werd geboren in Parijs in 1978 en studeerde aan de balletacademie van Rosella Hightower in Cannes. Ze danste in verschillende gezelschappen. Het was haar partner, de Nederlandse jongleur Menno van Dyke, die haar introduceerde in de circuswereld. Samen ontwikkelden ze de act Juggling Tango waarin jongleren en dans samensmelten. Voor deze internationaal geprezen act ontvingen ze in 2018 de Oscar Carré trofee, de Nederlandse oeuvreprijs voor circuskunst. Sinds 2020 is Emilie als maker verbonden aan TENT, huis voor hedendaags circus in Amsterdam.