Wishful Singing & Fokke Obbema

Wishful Singing & Fokke Obbema

De zin van het leven

Terug naar UITagenda

Werken van Sweelinck, Tsoupaki, Wende, Cohen, The Beatles ea.

In 2018 schreef Volkskrantjournalist Fokke Obbema een aangrijpend artikel over de hartstilstand, die hij het jaar daarvoor kreeg. Het stuk maakte veel los en resulteerde in een 40-tal prikkelende gesprekken met bekende en minder bekende Nederlanders en een boek dat een bestseller werd.

Ook de zangeressen van Wishful Singing lopen rond met levensvragen. Samen met Obbema gaat het ensemble op zoek naar de zin van het leven. Dit leidt tot verrassend filosofisch muziektheater met nieuwe teksten en poëzie van Fokke Obbema, vervlochten met sprankelende muziek.

En voor wie de dames van Wishful Singing nog niet kent: “Wishful Singing is een geschenk uit de hemel”, aldus Herman Finkers over het vocaal ensemble.