Grof Geschud

Grof Geschud

Broeden

Terug naar UITagenda

Een baken vol troost… voor elk door de liefde vertrappeld hart.” - Knack ★★★

In hun door de pers bejubelde en voor de Neerlands Hoop genomineerde debuut Lijmen analyseerden Lander Severins en Myrthe van Velden hun symbiotische liefde tot op het bot. De relatie hield geen stand, het duo wel. Want met Broeden staat Grof Geschud met zijn tweede avondvullende cabaretvoorstelling in onze INGzaal.

In Broeden ben je getuige van een hilarische en ontroerende poging van deze ex-geliefden om zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn. Een poging die duizend beelden krijgt in verhalen, nummers en scènes. Verbeelding als laatste reddingsboei. Een realistisch relaas van een relatie die op de klippen loopt. Een geadopteerde hond waarvan ze allebei geen afstand willen doen.

In de pers
“Even fris en bloemrijk als ze in hun eerste voorstelling Lijmen de grote liefde bezongen, vertellen Lander Severins en Myrthe van Velden nu hoe ze uit elkaar gingen.” - De Standaard ★★★★★

“Uit elkaar of niet, de schoonheid waarmee zij hun breuk analyseren is van een verfrissende, allegorische klasse.” - Theaterkrant, keuze van de criticus

“In hun spel laten van Velden en Severins zien dat ze het metier beheersen.” NRC ★★★

Of lees ook de recensie op Knack