Op ontdekkingstocht in de Buurttuin

Op ontdekkingstocht in de Buurttuin

Terug naar UITagenda

Op woensdag 12 oktober opent de Buurttuin in Vrieheide haar poorten voor een Gi-ga-groene middag.

Eerst lezen we in de buurttuin voor uit een Giga-Groen boek. Vervolgens neemt Kim (van de Buurttuin) jullie mee op ontdekkingstocht en laat je kennismaken met alles wat er groeit en bloeit op deze mooie plek. Duik in de grote tomatenkas of ga op onderzoek uit in het regenwormenhotel. Niks is te gek op deze Giga-Groene plek! Kom je ook?

Praktische informatie

  • Datum: woensdag 12 oktober
  • Tijdstip: 15.00-16.00 uur
  • Kosten: gratis, wel graag aanmelden via [email protected]
  • Locatie: Buurttuin Vrieheide / Versilienboschweg ter hoogte van nummer 14, 6414 EG Heerlen.

Deze activiteit vindt grotendeels buiten plaats en zal ongeacht de weersomstandigheden doorgaan. Houd in aanloop naar deze activiteit de weersomstandigheden in de gaten en neem op basis daarvan geschikte kleding mee.

Aanwezigheid van één ouder per gezin is vereist. Ouders kunnen tijdens de activiteit een kop koffie drinken in de buurttuin of natuurlijk gewoon meegaan op ontdekkingstocht.

Kinderboekenweek 2022
Tijdens de hele Kinderboekenweek is er op al onze bibliotheeklocaties vanalles te beleven voor kinderen tot 12 jaar. Kom je luisteren naar het voorlezen? Of speuren in de natuur of meedoen met een creatieve workshop? Kijk hier voor het hele programma.