Dy-andere vrouw

Dy-andere vrouw

Dyanne Sleijpen ontvangt de dames van de stichting Queen of Hearts

Terug naar UITagenda

Serie over krachtige, creatieve en inspirerende Limburgse vrouwen

Zangeres en presentatrice Dyanne Sleijpen brengt ‘Dy-andere vrouw’ naar het theater. Op het podium krijgt haar serie over krachtige, vindingrijke en inspirerende Limburgse vrouwen een muzikale, creatieve en warme sjaal.

Op woensdag 12 oktober ontvangt Dyanne de dames van Stichting Queen of Hearts. Deze ‘Queens on a mission’ combineren wetenschappelijk onderzoek met kunst, sport en maatschappelijke initiatieven, waardoor ze zijn uitgegroeid van een onderzoekslijn naar een beweging. Een beweging met een missie: een mooie zwangerschap en gezond leven voor elke vrouw. Om dit te realiseren voeren ze verscheidene onderzoeken uit gericht op het voorkómen van zwangerschapscomplicaties en het verbeteren van nazorg wanneer een vrouw helaas toch zwangerschapsvergiftiging ontwikkeld. Inspelen op kwetsbaarheid om een vrouw in haar kracht te zetten is hun motto.

Aan de hand van hun lievelingsliedjes begeleid door pianist Rob Mennen, ontdekken we hun levensverhaal en brengen we het verhaal van Queen of hearts over het voetlicht.