Dark Shades of Light

Dark Shades of Light

Terug naar UITagenda

Dark Shades of Light', is een voorstelling over een bejaarde man die tijdens zijn stervensmoment terugblikt op zijn bestaan. Mooie muziek en sterke expressie van de spelers brengen zijn belangrijkste emotionele momenten tot leven. Hij krijgt beelden te zien over zijn eigen leven, maar ook over dat van zijn ouders die hij nooit gekend heeft. Door alle gevoelens die dat bij hem oproept toe te staan, begrijpt hij steeds meer zodat hij uiteindelijk in vrede los kan laten. Clowneske figuren fladderen door de voorstelling heen en brengen op zware momenten de nodige luchtigheid. Dat maakt het tot een geheel waarin veel emoties kort na elkaar te beleven zijn.

VISTA College
Uitgenodigde medewerkers van het VISTA College kunnen gratis deze voorstelling bezoeken! Aanwezigheid dient doorgegeven te worden door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 045-561 2121.