Op ontdekkingstocht in het Ridder Hoen Park

Op ontdekkingstocht in het Ridder Hoen Park

Terug naar UITagenda

In het kader van de Giga-Groene Kinderboekenweek opent het Ridder Hoen Park op zaterdag 8 oktober hun deuren voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

We beginnen de middag met een lekker boek, waarna natuurexperts Wiel en Miep jullie meenemen op een ontdekkingstocht in het park. Tot slot staat imker Jos klaar om jullie alles te vertellen over bijen. Genoeg te beleven dus op deze Giga Groene plek! Kom je ook? We verzamelen in het Ridder Hoen Park!

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 8 oktober
  • Tijdstip: 10.30-11.30
  • Kosten: gratis, wel graag aanmelden via [email protected]
  • Locatie: Ridder Hoen Park, Kasteel Hoensbroeklaan, tegenover huisnummer 190

Deze activiteit vindt grotendeels buiten plaats en zal ongeacht de weersomstandigheden doorgaan. Houd in aanloop naar deze activiteit de weersomstandigheden in de gaten en neem op basis daarvan geschikte kleding mee. Ouders kunnen tijdens de activiteit een kop koffie drinken in het park of natuurlijk gewoon meegaan op ontdekkingstocht.

Aanwezigheid van één ouder per kind is vereist.

Kinderboekenweek 2022
Tijdens de hele Kinderboekenweek is er op al onze bibliotheeklocaties vanalles te beleven voor kinderen tot 12 jaar. Kom je luisteren naar het voorlezen? Of speuren in de natuur of meedoen met een creatieve workshop? Kijk hier voor het hele programma.