L.A.vation & The Scientists

L.A.vation & The Scientists

Tributes to U2 & Coldplay

Terug naar UITagenda

Stories For Boys; The history of U2!

L.A.Vation, de spannende theaterpresentatie uit Los Angeles ontleent zijn naam aan het nummer Elevation, de derde single van U2's album All That You Can Leave Behind. In een muzikale reis van twee uur spelen zij de grootste hits uit The history of U2!

Publiek en fans noemen L.A.Vation oprecht ‘The Next Best Thing’. Geen andere band komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2. Onder leiding van Jason Thiesen als Bono laat dit kwartet geen middel onbeproefd om als de meest accurate Tribute to U2 een ode te brengen aan de grootste band van hun generatie! Bart Davis heeft zich hiervoor de gitaartovenarij van The Edge eigengemaakt. Bassist Mikey Hachey levert de lage tonen van Adam Clayton. En trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen vormt drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs het hart van de groep.

Reserveren

Bij het kopen van uw tickets kunt u kiezen voor staan- of zitplaatsen. Voor Staanplaatsen: Kies in het bestelproces voor Plaats. Voor Zitplaatsen: Kies in het bestelproces Zitplaats. De best beschikbare zitplaatsen op het balkon worden vervolgens voor u geselecteerd (Let op: het balkon is alleen per trap bereikbaar).

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 18 december 2020, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.

L.A.vation (usa)-YouTube