Johan Goossens

Johan Goossens

Kleine Pijntjes

Terug naar UITagenda

“Eerlijk, grappig en ontroerend (…) IJzersterk cabaret.” – NRC ★★★★

Jong als hij zich voelt, zou je niet zeggen dat Johan de 40 nadert. Toch kreunt hij steeds vaker als hij even gaat zitten. En als er niemand in de buurt is, ontsnapt hem soms een ‘hèhè…’ Ook kan Johan stiekem genieten van vloerverwarming. Hij blaakt van gezondheid, maar heeft ook onduidelijke, kleine pijntjes.

Leeftijd is slechts een getal en je bent nooit te oud om te leren. Maar als je na een dik jaar binnen zitten nog steeds geen barréakkoorden kent, geen woord Portugees hebt geleerd en Oorlog en Vrede niet hebt gelezen, gaat het er dan ooit nog van komen in dit leven? Hoe dan ook! Johan Goossens (o.a. Wie is de Mol) verzet zich in Kleine Pijntjes tegen het onvermijdelijke verval. Schakelend tussen hilariteit en ontroering, tussen hoge idealen en lullige alledaagsheid, wil hij ervoor zorgen dat jij jouw eigen kleine pijntjes een avond lang vergeet.

In de pers
“Eerlijk, grappig en ontroerend (…) IJzersterk cabaret.” – NRC ★★★★
“Met het grootste gemak schakelt hij tussen hilariteit en ontroering.” – Theaterkrant ★★★★