The 100 Voices of Gospel

The 100 Voices of Gospel

The Tour For Peace

Terug naar UITagenda

Onbegrijpelijk dat zo’n massa energie, vreugde en passie op één podium past!

Als The 100 Voices of Gospel ‘los’ gaan, word je van je stoel geblazen. Het honderdkoppige koor brengt de beste gospeltalenten uit alle uithoeken van de wereld naar Heerlen. Zangers, musici en dansers uit 25 landen en van alle culturen en religies, verenigd in één groot feest van zang en expressie. Letterlijk grenzeloze gospelpower die oproept het leven te vieren, met opzwepende en energieke songs.

The 100 Voices of Gospel, onder leiding van geestelijk vader Jean-Baptiste Guyon, beleefde in 1998 zijn debuut in Parijs met een concert bij de viering van 150 jaar afschaffing van de slavernij in Frankrijk. De koorleden voelden zich direct één familie en besloten samen de wereld te ‘veroveren’. Dat lukte, want sindsdien hebben wereldwijd vele tientallen miljoenen mensen een concert van The 100 Voices of Gospel gezien; live of in televisieshows, zoals Britain’s got Talent en in een TV-special met Céline Dion in Frankrijk.

Een intense beleving
Naar The tour of Peace, waarmee dit grootse gospelkoor naar Heerlen komt, luister je niet. Je beleeft deze show tot in het diepst van je hart en je ziel. In verbondenheid met de harten en zielen van de koorleden waar de muziek zijn bron heeft.

Familieticket, 4 tickets voor €149,-
Komt u met 3 familieleden dan kunt u 4 kaarten aanschaffen voor €149,-. Deze familieprijs is alleen telefonisch te boeken via +31-(0)45-571 66 07. De kassa is te bereiken gedurende openingstijden Theater Heerlen.