Mt. Atlas

Mt. Atlas

Globians United [EP-release]

Terug naar UITagenda

Mt. Atlas is een post-punk noise band uit Heerlen die bekend staat om energieke shows en creatieve uitlatingen. De act die in 2018 Nu of Nooit won om in 2019 Pinkpop te openen houdt een wijde blik op de wereld en houd van creëren en innoveren met anderen en elkaar.

Als afsluiting van hun artist-residence traject bij de Nieuwe Nor brengen ze op 1 oktober de eerste EP 'ADVICE' uit en dat willen ze graag vieren, zoals je wellicht gewent bent, op geheel eigen wijze. Laat je meevoeren door een blik in het hoofd van de makers en daarmee het vernieuwde Mt. Atlas. Met een absoluut onvoorspelbaar voor- en zijprogramma ga je een avond tegemoet die meer vragen zal oproepen dan beantwoorden.

"Ik zeg dit niet snel maar dit gaat ongetwijfeld een avond worden die je niet snel kunt vergeten" aldus zanger en stadsdichter Sven Vek.

De avond zal in teken staan van eenheid, het stimuleren van creativiteit en pure, ongefilterde chaos.

[Er zal een dresscode zijn deze avond. De band vraagt ALLE bezoekers lichtbruin te dragen of een shirt bij je ticket te bestellen die je ontvangt op de avond zelf.]

Tickets zijn vanaf woensdag 10 augustus te koop!