Nick & Simon

Nick & Simon

Nick, Simon & Garfunkel

Terug naar UITagenda

Met de muziek van NSG en de succesvolle TV-documentaire Homeward Bound.

In 1970 verscheen het album Bridge Over Troubled Water van het legendarische duo Simon & Garfunkel. In 2020, precies 50 jaar later, reisden Nick & Simon naar New York om op zoek te gaan naar waar en hoe het ooit met het Amerikaanse duo begon.

Die zoektocht leverde Nick & Simon de succesvolle TV-documentaire Homeward Bound én het nieuwe - met goud bekroonde - album NSG op. Dit album verscheen in het najaar van 2020 en werd opgenomen met meervoudig Grammy-winnaar Jay Newland.

Een show vol juweeltjes
In de theatershow Nick, Simon & Garfunkel nemen Nick & Simon, met ondersteuning van hun band, je mee naar de zo kenmerkende samenzang en instrumentale omlijsting van dat andere duo. Uiteraard staan er daarnaast enkele klassiekers maar ook minder bekende juweeltjes van Simon & Garfunkel op het menu! En natuurlijk spelen zij ook voor het eerst hun nieuwste liedjes van NSG, zoals Oostenwind, Jarenlange Maanden en Waarom.